Lämna in din bil på bilverkstad i Bromma

Bilen är ett transportmedel för många till och från jobbet. Det är en viktig pusselbit för att hinna med alla aktiviteter och uppgifter i vardagen. Dock är det inte så många som kollar till bilen förutom när det är besiktningsdags. Så länge bilen fungerar okej och inte beter sig konstigt så kan det vara svårt att märka om något är fel. Regelbundna besök hos en bilverkstad i Bromma kan underlätta besiktningen och kostnaderna som kan tillkomma.

Servar alla bilmärken
Verkstaden är specialiserade på Subaru, Honda, Hyundai och SSang Yong, men tar emot bilar från alla bilmärken. Oavsett om du ska göra en större reparation, eller mindre, får du som kund alltid högsta kvalitet och servicekänsla. Du får hjälp av ett företag som varit aktiva i branschen i över 40 år. Den långa erfarenheten i branschen gör att du som kund är garanterad leveranssäkerhet och du får även produktkännedom.

Öppettider och besöksadress
Öppettiderna för verkstaden är måndag till torsdag mellan klockan 07:15-17:00 samt fredagar mellan klockan: 07:15-15:00. Det går bra att ringa och få både rådgivning och en tid via nummer: 08 – 684 044 50 eller email: info@brommabil-motor.se. Adressen till verkstaden är Missionsvägen 60 i Bromma. Den ligger vid Margrethelunds båtklubb, bakom Ulfsunda slott. Det går även bra att boka via hemsidan där det finns en knapp. Dock är det inte alltid det finns bokningsbara tider, varav det rekommenderas att man ringer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *