Resor till vackra Kroatien

Funderar du på att boka en utomlandsresa? Då är kanske Kroatien resemålet för dig. Med kristallklart vatten, härliga temperaturer, spännande sevärdheter och god mat är Kroatien ett land att förälska sig i. Det finns något för alla – både för barnfamiljer, nyförälskade par, pensionärer och ensamma äventyrsresenärer.

Man kan antingen välja att besöka flera platser på en och samma resa eller koncentrera sig på en vacker plats att utforska. Både Dubrovnik, Split, Pula och Zadar är spännande, vackra och omtyckta platser. Boka via http://resorkroatien.se/ och välj den reseform du önskar – antingen all inclusive, charter, kryssning eller en enkel weekendresa. Du kan också välja att cykla eller segla runt i Kroatien – ett spännande sätt att upptäcka något nytt!

Resor till Dubrovnik eller Split
De mest omtalade platserna i Kroatien går under namnen Dubrovnik, Split, Pula och Zadar. Dubrovnik erbjuder allt för dig som vill uppleva mycket och som gärna inte sitter stilla i första taget. Här finns nämligen mängder med saker att se, uppleva och göra. Staden erbjuder vackra gator och bakgator med mysiga restauranger, butiker, barer och kaféer. Vill man hellre sola och bada finns fina stränder och klart vatten precis bortom stadens murar.

Split är den näst största staden efter Dubrovnik och är den perfekta utgångspunkten om man vill ta sig runt med färja till olika öar. Detta är en charmig stad med mycket kultur och historia. Perfekt för dig som är ute efter det lilla extra.

Resor till Pula och Zadar
Pula sägs vara en bra mix av Kroatien och Italien. Här finns det pulserande stadslivet men också de vackra stränderna som erbjuder sol och bad. Här har man också nära till Brijuniöarna som är en av åtta nationalparker i Kroatien. Zadar är den perfekta platsen för resenärer som vill ta sig runt. Det är en väldigt vacker kuststad med smidiga resmöjligheter till övriga delar i Kroatien. Denna stad är väldigt omtyckt av seglare som gärna tillbringar tid i skärgården om dagarna.

Oavsett vart du åker och hur du väljer att resa kommer Kroatien garanterat få dig att tappa andan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *